Saturday, 17 June 2017

PEMENANG MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat

Assalamualaikum dan haii...


Alhamdulillah saya dah selesai peperiksaan akhir untuk semester 2 . Sebab tu lah tarikh tamat Giveaway ni 16 Jun. Terima kasih saya ucapkan kepada yang sudi join GA ni. Sebelum itu, saya juga nak berterima kasih kepada bloggers yang bagi pandangan tentang blog saya ni .
   
     Pertama sekali, saya minta maaf akan kesulitan peserta pada awal GA ni berlangsung kerana "disable right click" yang menyukarkan peserta untuk copy banner. Sebenarnya saya terlupa, maafkan saya >.<  .. Ada blogger yang komen tentang border blog, saya dah tambah sikit-sikit . Background blog kurang menarik juga mungkin. Kebanyakannya berpendapat untuk  saya selalu update blog supaya ramai pembaca. Saya akui, bila bermulanya sesi pembelajaran, saya memang jarang online blog ni. InsyaAllah sepanjang cuti 3 bulan ini mungkin ada perubahan ( mungkin... hahaha)

    Baiklah saya sengaja panjangkan introduction hahaha.. Mesti semua tak sabar nak tau pemenang kan? Saya umumkan 4 pemenang untuk topup dahulu. *bunyi drum* tadaa...

PEMENANG TOPUP RM10






PEMENANG TOPUP RM5






PEMENANG BAGI TOP REFERRAL 
yang akan memenangi barangan daripada Cynas Shoppe

The Zafirah Nazri


Tahniah buat para pemenang . Terima kasih atas sokongan semua peserta.
Kepada pemenang, tolong DM saya di instagram @cynas.shoppe butiran berikut sebelum 21 Jun .. Pemenang Top Referral juga insyaAllah akan dapat hadiah sebelum raya kalau DM saya sebelum 21 Jun.

Pemenang Mini Topup Giveaway (Topup)
url blog:
No. tel:
Telco : (maxis, celcom, etc..)

p/s: I ask for phone number because i will reload the topup (not using prepaid card)

Pemenang Mini Topup Giveaway (Top Referral)
url blog:
Nama:
Alamat:
No. tel:


Salam sayang, 

MerahCekelat :)

Wednesday, 14 June 2017

SENARAI PESERTA MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat

Assalamualaikum dan hai ...

Terima kasih kepada yang sudi join dan support Giveaway ni . Saya masih mengekalkan hadiah untuk 5 Pemenang . InsyaAllah Pemenang akan diumumkan pada 17 atau 18hb JUN . Berikut merupakan senarai peserta terkini bagi GA ni. Saya harap masih ada lagi yang nak join ..


  1. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  2. http://themaiman.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcokelat.html
  3. http://www.mialiana.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  4. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  5. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  6. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  7. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-mini-topup-by-merah-cekelat.html
  8. http://letsliveourlive.blogspot.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  9. http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  10. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html?m=1
  11. http://cikgufaizcute.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  12. http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway.html
  13. queensyanis.blogspot.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  14. http://www.kasihjuju.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  15. http://nonasani.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  16. http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  17. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  18. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  19. http://tarotthefool.blogspot.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  20. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  21. http://www.sayidahnapisah.com/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  22. http://penselduabee.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  23. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html
  24. http://messarah.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

Giveaway ini masih berjalan sehingga jam 11.59 PM 16 JUN . Harap maklum..

Bagi yang belum join GA ni, oleh KLIK SINI .

p/s: Doakan saya untuk exam terakhir esok untuk sem ni . :D


Wednesday, 7 June 2017

MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat

Assalamualaikum dan hai ..
Salam Ramadhan ..




Saya nak lancarkan my first mini giveaway " MINI TOPUP GIVEAWAY " . Bagi giveaway ni, saya akan umumkan 5 PEMENANG . Giveaway ini bermula 7 Jun 2017 .

Syarat-syarat :

1. Blogger warganegara Malaysia.
2. Buat satu entri bertajuk "MINI TOPUP GIVEAWAY by MerahCekelat", letak banner di atas dan link-kan ke post ini.
3. Tag 3 rakan blogger lain.
4. Follow Blog MerahCekelat dan ig @cynas.shoppe .
     [ KLIK SINI ] untuk tabungan masa depan .. hihihi

5. Optional : Komen la sikit pasal blog MerahCekelat ni dalam post tu, kerana saya perlu penambahbaikkan. Sebab dah lama tak online .
6. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen post ini sahaja.


SENARAI HADIAH

TOP REFERRAL : 1 item daripada Cynas Shoppe ( saya akan pilih sendiri berdasarkan stok yg ada)

Pemenang pilihan random.org :

2 pemenang x Topup RM10
2 pemenang x Topup RM5

TAMAT : 16 Jun 2017

Giveaway akan terbatal sekiranya jumlah peserta kurang daripada 20 orang .
Harap Maklum .